donderdag 28 maart 2019

Deze ochtend trokken al onze skikrekels opnieuw richting Klausberg. Iedereen nam meteen "de eitjes " (neen, dat is geen variant van spiegeleitjes ofzo, het is gewoon een andere naam voor de grote lift) naar de hogere pistes. Alle skikrekels amuseerden zich op de verschillende skipistes: Almbodem, Zonnelift, Belleman, K1 en K2. Onderweg skieden ze ook even door het dinofunpark: dinosaurussen in de sneeuw, dat kom je niet alle dagen tegen!
Na de lunch skieden we naar de flitsbaan. Da's een rodelpiste met karretjes dwars door de sneeuw. De foto's van dit toch wel spannende avontuur kunt u bekijken door HIER te klikken.

Deze avond werden we getrakteerd op een galadiner! Plots ging het licht uit en werd de overheerlijke Italiaanse taart opgediend met spetterend vuurwerk.
Dan was het tijd voor de tegenprestatie van de monitoren... Ze organiseerden een supertoffe fuif! Er werd gedanst, gezongen en heel veel plezier gemaakt!

Kortom... vandaag was het opnieuw een superdag!

Morgen maken we er een laatste onvergetelijke skidag van. Rond 20u zullen we vertrekken richting Zelzate. Normaalgezien zullen we zaterdag tussen 8u en 9u op school arriveren. Indien het aankomstuur zou wijzigen, laten we u dat zeker weten via deze blog.
Aangezien we morgen na het skiƫn meteen douchen, koffers inpakken, eten en daarna vertrekken, zullen er morgen geen foto's meer op de site verschijnen.